Päivitetty viimeksi 19. elokuuta 2012

Pennut

Voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Toivoisimme sähköpostikyselyissäkin lyhyttä esittelyä itsestäsi, perheestä ja pennun tulevista elinoloista. Sovitaan, milloin voitte tulla katsomaan pentuja sekä meidän muita kissojamme.
Pennun voi varata vasta tapaamisen jälkeen.

Sitovaa varausta tehtäessä käytössämme on varausmaksu, joka huomioidaan loppuhinnassa. Varausmaksua ei palauteta, mikäli varaus peruuntuu meistä riippumattomista syistä. Emme myy pentujamme myöskään osamaksulla. Pennun hintaan vaikuttaa tietenkin sen taso. Näyttely- ja kasvatuskissojen hinta on yleensä lemmikkipennun (750 Euroa) hintaa korkeampi. Lemmikiksi luokitellulla pennulla on yleensä jokin virhe (esim. värivirhe), mikä estää sen näyttelyissä käynnin sekä mahdollisesti soveltuvuuden kasvatukseen.

  • Kissakauppa perustuu molemmin puoleiseen luottamukseen ja rehellisyyteen. Kaupasta tehdään kissaliiton myyntisopimus, joka sitoo molempia osapuolia sopimuksessa mainittujen ehtojen osalta. Myyjä kertoo totuudenmukaisesti kissan terveyteen, luonteeseen yms. liittyvistä asioista ja ostaja puolestaan kertoo totuudenmukaisesti niistä olosuhteista joihin kissa tulee (esim. jollakin perheenjäsenellä jo tiedossa oleva kissa-allergia on este kissakaupalle).
  • Kissaa hankkiessa tulee myös miettiä, miten on valmis sitoutumaan kissan hoitoon vuosiksi eteenpäin. Kissasta on kuluja jatkossakin esim. rokotusten, sterilisaation/kastraation ja hyvänlaatuisen ruoan muodossa.
  • Tarkoitus on, että kissa saa pysyvän kodin, jossa on aikaa ja intoa huolehtia kissasta perheenjäsenen tavoin.
  • Pentu myydään vain sisäkissaksi, joka ulkoilee valvotusti valjaissa tai omassa tarhassa. Ragdollia ei saa päästää vapaana ulos juoksemaan. Tässä asiassa painotan erityisesti omistajan vastuullisuutta.
  • Lemmikkinä ja näyttelykastraattina myyty pentu tulee kastroida / steriloida 10 kuukauden ikäänmennessä; eli kissalla ei voi kasvattaa missään vaiheessa eikä kissalla saa teettää rekisteröimättömiä pentuja. Pentu saa "takuun" perinnöllisten sairauksien osalta 1 ikävuoteen asti. Mikäli kissa kuolee tai joudutaan lopettamaan vakavan perinnöllisen sairauden vuoksi, korvaan kissan antamalla uuden pennun tilalle. Korvauksen ehtona on Evirassa suoritettu ruumiinavaus!!
  • En voi velvoittaa ketään pitämään yhteyttä, mutta toivon tietysti, että saisin silloin tällöin kuulumisia kasvateiltani.
Web design by Junkiemonkey design (Aino Vakkilainen 2012) | Pictures on layout by Heikki Siltala (Catza.net) & Tessa.lv